SERVICII DE SELF-PUBLISHING (AUTO-EDITARE)

TIPĂRIREA CĂRȚII

PREȚ ORIENTATIV
Pentru o carte cu următoarele specificații:
Format: 14 Χ 20 cm,
Pagini: 200,
Hârtie: 80g necretată,
Tipar interior: alb-negru,
Coperta: 300 gr., tipar color pe o singură față,
Plastifiată lucios sau mat, legare prin lipire (brosare).
Prețul cărții pentru autor va fi de 8,5 ron + TVA (5% atunci când cartea are ISBN) per exemplar (pentru un minim de 30 de exemplare).
În exemplul nostru, imprimarea a 40 de exemplare este de 255 lei + TVA.
În cazul comenzii a mai mult de 100 de cărți în numele editurii, prețul unitar scade cu 5%.
Iar în cazul în care cantitatea cerută de autor pentru uz personal și distribuție este mai mare de 500 de exemplare, prețul unitar scade și mai mult, cu 10%.
Costul de transport depinde de greutatea cărții și, dacă se comandă un număr de 40 buc. sau mai mult, scade semnificativ ca și cost de transport pe bucată.

Posibilități suplimentare:
Datorită nivelului ridicat de tehnologie digitală pe care o folosim, avem capacitatea de a produce cărți în ediții speciale personalizate, de exemplu dacă o instituție dorește să-și pună logo-ul și finanțează producția sau dacă urmează să fie prezentat la un eveniment aniversar și trebuie adăugat un mic text etc.
Prin urmare, poate fi produs un număr de cărți pentru uzul personal al autorului cu un text special pentru o ediția specială (în plus față de costul producerii cărților), cu o sumă forfetară suplimentară de 100 ron din valoarea producției cărții obișnuite.
SĂ ÎNCEPEM
envelopephone-handsetmap-marker
ro_RORomanian
0
    0
    Coș De Cumpărături
    Cosul Tau Este In Prezent GolInapoi La Magazin