SERVICII DE SELF-PUBLISHING (AUTO-EDITARE)

DESIGN COPERTĂ

Coperta este un factor foarte important în publicarea unei cărți. Trebuie să aibă un aspect profesional, să trezească interesul cititorului să o cumpere și să transmită mesajul conținutului cărții într-un mod solid din punct de vedere estetic și tehnic.
Există doi taxe pentru acest serviciu dintre care puteți alege:
A) Personalizarea și verificarea fișierului pe care ni-l trimiteți costă 100 ron
B) Construcția de bază costă 300 ron, și conține compoziții grafice și imagini din bănci de imagini.

Dacă alegeți cazul A), și ne trimiteți propria copertă, aceasta va trebui să fie realizată de un designer grafic în fișier pdf la 300 dpi. Va trebui să fie mai mare decât se dorește în forma finală cu 0,32 cm pe fiecare parte (dreapta pe coperta frontală, stânga pe coperta din spate, în partea de sus și de jos pe coperta frontală, coperta spate și spatele), de ex. 14,32 cm x 20,64 cm dacă este o carte care urmează să fie publicată în dimensiuni 14 cm x 20 cm. Elementele din față și din spate (litere, titluri) trebuie, de asemenea, aliniate pe partea imprimabilă (de ex. 14 cm x 20 cm). Cotorul va fi creat de dvs., după finalizarea paginii după care vă trimitem numărul exact de pagini-dimensiunea cotorului, deoarece lățimea cotorului depinde de tipul de hârtie folosit și de gramajul acesteia.
De asemenea pe coperta din spate trebuie să lăsați un spațiu de 5,93 cm (înălțime) x 4,06 cm (lățime) la care se va adăuga de la noi codul de bare al cărții.
În cele din urmă, va trebui să aveți drepturile de autor (copyrights) pentru fiecare imagine pe care doriți să o utilizați.
PERSONALIZARE
100 ron
CONSTRUCȚIA DE BAZĂ
300 ron
SĂ ÎNCEPEM
envelopephone-handsetmap-marker
ro_RORomanian
0
    0
    Coș De Cumpărături
    Cosul Tau Este In Prezent GolInapoi La Magazin